Betonstuc Leiden

betonstuc

Op zoek naar een stukadoor voor betonstuc in Leiden? Dan is JG Stukadoors uw ideale partner. Wij zijn dé specialist in het luxe afwerken van wanden en vloeren in de regio Leiden en staan bekend om onze kwaliteit en vakmanschap.

Ruime ervaring & bij de tijd

Met een schat aan ervaring van meer dan dertig jaar, houden we bij J.G. Stukadoors de vinger aan de pols als het gaat om de nieuwste trends en innovaties. Ons gedreven team is elke dag gemotiveerd om topkwaliteit stuc- en spuitwerk te leveren. Als bewijs van onze inzet voor kwaliteit, bieden we 5 jaar garantie op onze diensten en zijn we aangesloten bij Afbouwkeur.

De pluspunten van Betonstuc

Betonstuc is een unieke afwerking die muren en vloeren een moderne, strakke en industriële look geeft. Het materiaal wordt naadloos en waterbestendig aangebracht, waardoor het geschikt is voor uiteenlopende ruimtes.

De naadloze en waterbestendige eigenschappen maken betonstuc een dunne maar duurzame afwerkingskeuze voor verschillende ondergronden. Dit zorgt voor een veelzijdige toepassing en een uitstraling die nauwelijks van echt beton te onderscheiden is. Het aanbrengen van betonstuc vraagt om vakmanschap en precisie voor een mooi en strak resultaat.

Bekwaam team, schitterend resultaat

Een investering in betonstuc is duurzaam, mits goed onderhouden. Bij J.G. Stukadoors werkt een bekwaam team dagelijks aan het leveren van het beste betonstuc werk in Leiden. We vinden klanttevredenheid, een goede prijs-kwaliteitverhouding en professionaliteit belangrijk, en zorgen voor een fijn contact vanaf de aanvraag tot aan de oplevering.

Offerte voor Betonstuc in Leiden?

Of u nu één wand of een heel huis in Leiden met betonstuc wilt afwerken, wij staan voor u klaar met deskundig advies en een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op via: 0252 – 523 332, of bezoek onze showroom voor meer informatie over onze diensten en eerder voltooide projecten.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?