Spuitwerk is een van de meest betaalbare soorten van wand en plafondafwerkingen

Spuitwerk is een van de meest betaalbare soorten van wand en plafondafwerkingen die er bestaat. Spuitwerk kan ik allerlei kleuren worden aangebracht, in alle ruimten die maar denkbaar zijn en het is in diverse structuren aan te brengen. Het materiaal waarvan spuitpleister is gemaakt kan door middel van meer of minder lucht en het wijzigen van de binnen-norsel (3, 4 of 5 mm) in diverse spuitwerk structuren worden aangebracht. Meestal geef ik aan onze opdrachtgevers door dat ze in overleg met de spuiter een proefstukje kunnen laten spuiten ter goedkeuring.

Spuitwerk ondergronden

Spuitwerk kan alleen niet over houtachtige ondergronden worden aangebracht omdat het spuitwerk geen werking opvangt (houten zolderkappen bijvoorbeeld worden dan door JG Stukadoors op en andere wijze afgewerkt). Spuitwerk kan ook in een bewoonde situatie worden aangebracht waar bijvoorbeeld behang vervangen moet worden door deze gebruiks-vriendelijke afwerking. Uiteraard dient dan wel het behang volledig verwijderd te worden.

huiskamer die gestuukt is en wanden gerold met Farrow and Ball muurverf
Een openhaardschouw die gestuukt is
stucwerk wanden keuken voorhout
Farrow and Ball grijze muurverf woonkamer voorhout
wanden en plafonds stucen en sauswerk op de wanden
plafonds stukadoren en de wanden gerold met muurverf in voorhout
Keuken met gestukadoord plafond in voorhout
Stukadoren-spuitwerk voorhout (1)
openhaardschouw stukadoren JG Stukadoors
stucwerk wanden keuken voorhout
Farrow and Fall muurverf lichtgrijs wanden woonkamer
Plafonds stucen en sauswerk wanden
Stukadoren-spuitwerk voorhout (5)
Woning stukadoren Voorhout
PlayPause
previous arrow
next arrow
Stukadoren-spuitwerk voorhout (1)
openhaardschouw stukadoren JG Stukadoors
stucwerk wanden keuken voorhout
Farrow and Fall muurverf lichtgrijs wanden woonkamer
Plafonds stucen en sauswerk wanden
Stukadoren-spuitwerk voorhout (5)
Woning stukadoren Voorhout
previous arrow
next arrow

Spuitwerk meestal in naturel aangebracht

Meestal wordt spuitwerk in naturel aangebracht, een fraai zo goed als witte eindafwerking die overigens geen RAL nummer heeft. Wel spuiten we heel veel met de kleurstelling RAL 9010 (lichte koffiemelk kleur) voor de wanden en in combinatie met een wit plafond is dat een erg warme afwerking. Zodra er meer dan rond de 20 m2 in een kleur moet worden aangebracht dan spuiten we de wand ook daadwerkelijk in kleur.

Hoeveelheid spuitwerk

Met minder m2-ers worden de wanden na naturel spuitwerk aanbrengen dekkend met de rol gesaust. Deze methode heeft dan te maken met de 18 m1 slang die een wormpomp heeft. Het wisselen van de kleur met het doorpompen van de slang van kleur naar naturel en andersom geeft dan dusdanige kosten dat onder de circa 20 m2 niet handig is om dan te spuiten in kleur. Voor verdere informatie en het uitzoeken van kleur en structuur bent u van harte welkom in onze showroom.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?