Decoratieve wandafwerkingen

Decoratieve wandafwerkingen

Bij JG Stukadoors gaan we veel verder dan het traditionele stucwerk. Bij JG Stukadoors zijn we namelijk gespecialiseerd in decoratieve wandafwerking. Met decoratieve wandafwerkingen kunt u elke ruimte uniek maken en een persoonlijke uitstraling geven. Bij JG Stukadoors transformeren wij elke muur tot een kunstwerk.

Bij JG Stukadoors is het mogelijk om te kiezen uit veel verschillende soorten decoratieve afwerkingen. Welke afwerking bij u past is afhankelijk van de ruimte en uw persoonlijke smaak. Wilt u graag advies bij het kiezen van de juiste wandafwerking? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Decoratieve wandafwerking die bij u past!

Bij JG Stukadoors kunt u kiezen uit veel verschillende soorten afwerkingen. Zo zorgt u in iedere ruimte voor een unieke uitstraling. Wij vertellen u graag meer over onze decoratieve wandafwerkingen.

Beton Cire in de badkamer

Beton Ciré

Beton Ciré is zonder twijfel een van onze populairste specialiteiten. Beton Cire is afkomstig uit Frankrijk en geeft uw ruimte een moderne en industriële uitstraling. Deze afwerking zorgt voor een betonlook die gebruikt kan worden binnen veel verschillende interieurstijlen.

stucco mat afwerking op de wand

Stucco Mat

Ook stucco mat is een ontzettend populaire wandafwerking. Deze afwerking zorgt voor een subtiele en organische textuur op de wand. Bij JG Stukadoors is het niet alleen mogelijk om deze stucco aan te brengen in een fluweel matte uitstraling, want wij kunnen deze afwerking ook aanbrengen in een glanzende vorm.

natuurlijke kleipleister jg stukadoors

American Clay Pleisterwerk

Deze American Clay pleisterwerk van klei is een bijzondere wandafwerking die een frisse, mooie maar vooral gezonde omgeving creëert.

foto jg stukadoors spatula stuhhi

Spatula Stuhhi Venetiaans Stucwerk

Spatula Stuhhi is een natuurlijk glanzend Venetiaans stucwerk voor binnen. Wordt met een spaan in een aantal lagen aangebracht en heeft een marmer-achtige-structuur.

Italiaanse afwerking

Istinto Marmer Stucco

Met deze stucco op basis van marmer en kalk zijn eindeloze structuurmogelijkheden te realiseren. Van een tijdloze betonlook tot meer decoratieve afwerkingen.

Boek-jg-stukadoors-brillux-2024-behangcollectie

Brillux MyHome Behangcollectie

De ‘MyHome’ behangcollectie van Brillux, prachtig en veelzijdig behang van een uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Uw muren afwerken naar eigen voorkeur

Bij JG Stukadoors vinden wij het belangrijk dat al onze klanten een geschikte wandafwerking kunnen vinden. Dit maakt het voor u mogelijk om een wandafwerking te vinden die past bij uw smaak, voorkeuren en interieurstijl. Hierdoor krijgt uw woning niet alleen een moderne uitstraling, maar kunt u uw interieur ook persoonlijk maken.

Decoratieve wandafwerking op maat

Wij begrijpen dat het best lastig kan zijn om een speciale decoratieve sierpleister te vinden die bij u past. Daarom kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste wandafwerking voor uw woning.

Wanden voorzien van decoratieve wandafwerking?

Bent u klaar om uw woning te transformeren? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we voor een strak en modern interieur. Wist u dat het ook mogelijk is om de verschillende afwerkingen te bewonderen in onze showroom?

Deze decoratieve wandafwerkingen zelf zien?

Decoratieve wandafwerkingen hebben wij in verschillende soorten en variaties. In de showroom van JG Stukadoors zijn allemaal voorbeelden te zien op grootformaat en onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Naast het spuit- en pleisterwerk dat veel wordt gekozen, brengt JG Stukadoors ook veel decoratieve wandafwerkingen aan. Deze wandafwerkingen zijn echte blikvangers en erg populair tegenwoordig. Beton Cire betonlook of American Clay bijvoorbeeld. Heeft u liever behang van een zeer hoge kwaliteit? Bekijk dan eens de MyHome behangcollectie van Brillux, ook dit kunnen wij voor u aanbrengen.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?