U bekijkt: Home » stucwerk-aanbrengen » Stucwerk buiten

Stucwerk buiten

Aanbrengen, repareren en impregneren van stucwerk buiten

JG Stukadoors uit Hillegom is dé vakspecialist voor het aanbrengen, repareren en impregneren van buiten stucwerk. Dit stucwerk, ook wel “schuurwerk” genoemd, moet beschikken over de juiste esthetische en waterwerende en dampregulerende eigenschappen. De uiteindelijke pleisterlaag kan variëren in diktes van 5 mm tot 20 mm en kan worden aangebracht in zeer diverse kleuren, tinten en oppervlaktestructuren.

Naast schuurwerk kunt u ook kiezen uit vele varianten spachtelputz. Het aanbrengen van buiten stucwerk is echt iets voor de professional die weet hoe hij bestaande wanden van buitengevels goed waterpas maakt met vakkundig aangebracht raapwerk, hoe hij hoeken verstevigt met gaas of hoe beschadigingen in de onderliggende gevel op de juiste manier kunnen worden behandeld. JG Stukadoors beschikt over een breed palet aan mogelijkheden, structuren en varianten buiten stucwerk alsmede uitstekende garantievoorwaarden op basis van de NOA-Afbouwgarantie.

Tuinhuis stukadoren
tuinhuis stucen
tuinhuis opknappen
De ZIlk -Tuinhuis -1
De ZIlk -Tuinhuis -2
PlayPause
previous arrow
next arrow
tuinhuis stukadoren
tuinhuis stucen
tuinhuis opknappen
De ZIlk -Tuinhuis -1
De ZIlk -Tuinhuis -2
previous arrow
next arrow

Buiten stucwerk herstellen

In de loop der jaren kan buiten stucwerk sterk vervuild of beschadigd zijn geraakt. De combinatie van weersinvloeden en uitlaatgassen in stedelijke gebieden kan het buiten stucwerk behoorlijk aantasten. Voor herstel van buiten stucwerk is een zorgvuldige inventarisatie van problemen nodig. JG Stukadoors geeft u graag advies over de mogelijke oplossingen om buiten stucwerk weer op orde te maken.
Buiten stucwerk voorzien van nieuw sauswerk of een nieuwe kleur.

herstel-buitengevel

 

Zonder al te veel beschadigingen aan uw stucwerk buiten, kunt u uw gevel weer als nieuw maken met goede kwaliteit sauswerk. Het is een betrekkelijk eenvoudig manier om buitenstucwerk snel en efficiënt een nieuwe kleur te geven of om de bestaande kleur te vervangen. Met gebruik van goede kwaliteit siliconenverven heeft JG Stukadoors diverse gevels van woningen in heel Nederland van een nieuwe afwerking voorzien. Voor grote renovaties is het soms belangrijk om bij de Gemeente te informeren naar mogelijke vergunningen die voor de totale “restyling” nodig zijn.

buitengevel-stukadoren

Buiten stucwerk laten spuiten

Misschien nog sneller en efficiënter is het laten spuiten van buitenstucwerk, vooral als u grotere oppervlakken wilt laten behandelen. Ook hier speelt de kwaliteit van het gebruikte middel een belangrijke rol. Deze moet waterafstotend zijn en vooral niet al te snel drogen. JG Stukadoors kan u wat betreft spuitwerk op bestaand buiten stucwerk uitstekend van dienst zijn. In combinatie met het schilderen of repareren van stucwerk binnenshuis geeft JG Stukadoors kortingen die oplopen tot maar liefst 15%

sauswerk gevel opdracht jg stukadoors

Meer weten over het aanbrengen, repareren of vernieuwen van buiten stucwerk, raapwerk, of spachtelputz? Wij komen graag bij u langs voor een inspectie.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?