Glad stucwerk

Wilt u binnenkort gaan genieten van gladde muren en plafonds? Dan bent u bij JG Stukadoors aan het juiste adres. Wij helpen u maar al te graag bij het aanbrengen van glad stucwerk, zodat u zo snel mogelijk kunt gaan genieten van een strakke uitstraling in uw interieur.

Bij JG Stukadoors zijn we specialisten in glad stucwerk. Wij zorgen voor een gladde afwerking van uw muren en plafonds, waardoor de algehele uitstraling van uw woning zal worden verbetert. Laat ons je helpen en kies voor de gewenste afwerking.

Gladde muur dankzij glad stucwerk

Het grote voordeel van glad stucwerk is dat het zorgt voor een naadloze afwerking. Bij glad stucwerk wordt er dan ook geen gebruik gemaakt van korrels of andere versieringen om de muur mee te decoreren. Hierdoor ontstaat er een muur die helemaal glad is. In de praktijk zorgt dit vaak voor een moderne uitstraling. Glad stucwerk kan in veel verschillende woningen worden aangebracht. Of u nu een nieuwbouwwoning klaar wilt maken of uw oude woning wilt renoveren, bij JG Stukadoors zorgen we overal voor strakke muren en plafonds!

Voordelen van het gladde stucwerk

Het gebruiken van glad pleisterwerk brengt een aantal voordelen met zich mee. De voordelen van glad stucwerk hebben niet alleen invloed op de uitstraling van de woning, maar heeft ook een aantal praktische voordelen.

Strakke muren of plafonds

Een groot voordeel van glad pleisterwerk is dat het een strakke en moderne uitstraling geeft aan iedere ruimte. Er wordt dan ook vaak voor glad stucwerk gekozen binnen woningen waarbij een minimalistische uitstraling belangrijk is. Daarnaast kan het glad laten stucen van uw muren natuurlijk ook helpen om een traditionele woning een moderne touch te geven.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Glad stucwerk is daarnaast ook een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing. Door het gladde oppervlak, zijn de muren erg gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Hierdoor zullen uw muren er nog jarenlang als nieuw uitzien.

Daarnaast is glad pleisterwerk ook bestand tegen schimmels en vocht. Dit maakt het mogelijk om dit stucwerk ook te gebruiken binnen een vochtige ruimte, zoals bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Het glad stucen van uw muren en plafonds kan dus in iedere ruimte binnen uw woning!

Oneffenheden verbergen met glad pleisterwerk

Glad stucwerk kan ook ingezet worden om oneffenheden te verbergen of om de muur te repareren. Glad stucwerk zorgt namelijk voor een naadloze afwerking, waardoor gaten of scheuren verborgen kunnen worden. Hierdoor zien uw muren en plafonds er weer als nieuw uit. Met glad stucwerk ben je dus zeker van een strak resultaat, ook bij oudere muren en plafonds.

Gestucte muren klaar om te verven

Bent u van plan om de muren binnenkort te verven? Ook dan is glad pleisterwerk een ideale oplossing. Wij zorgen namelijk voor een gladde ondergrond, waardoor de muur gemakkelijk geverfd kan worden.

Plafond glad laten stucen

Bij JG Stukadoors begrijpen we dat een ruimte een geheel is. Daarom is het bij ons ook mogelijk om uw plafond glad te maken met ons stucwerk. Of het nu gaat om het glad maken van uw plafond of het verbergen van beschadigingen, bij JG Stukadoors helpen we u maar al te graag.

Ons vochtbestendige stucwerk kan ook gemakkelijk toegepast worden op plafonds binnen vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer. Hierdoor ziet elke ruimte er weer strak en verzorgt uit en geniet u van een vlekkeloos eindresultaat.

Maak muren en plafonds glad

Bij JG Stukadoors helpen we je graag bij iedere klus. Heb je last van ruwe muren en wil je je weer genieten van een strakke uitstraling? Of is je plafond beschadigt en wil je de oneffenheden bedekken? Bij ons is niets gek!

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?