Stucwerk in de woning of buitengevel

Stucwerk in de woning of buitengevel

Stucwerk binnen

Stucwerk bestaat er in vele varianten en oppervlaktestructuren, van fijn stucwerk tot grofkorrelig en in zeer verschillende kleuren en tinten. De professionele stukadoor onderscheidt zich van de doe-het-zelver door efficiënte uitvoering en door het opleveren van zeer gladde en egale wanden die goed hechten aan de ondergrond.

Lees verder

Stucwerk repareren

Repareren van stucwerk behoren tot de standaard werkzaamheden van JG Stukadoors. Reparatie kan zelfs al noodzakelijk zijn bij pas opgeleverde nieuwbouwwoningen waar te snel met stuc aan de slag is gegaan. Een mooi eindresultaat begint altijd met een goede ondergrond.

Lees verder

Stucwerk buitengevel

JG Stukadoors is dé vakspecialist voor het aanbrengen, repareren en impregneren van buiten stucwerk. Dit stucwerk, ook wel “schuurwerk” genoemd, moet beschikken over de juiste esthetische en waterwerende en dampregulerende eigenschappen. Neem gerust contact me ons op voor meer informatie.

Lees verder

Lijstwerk plafond

Of u nu op zoek bent naar prachtige kooflijsten, lambrizeringslijsten of een  kaderlijst. Met het lijstenwerk van Orac of Arstyl heeft u gegarandeerd iets moois dat aansluit op het plafond. Er kan bij lijstwerk worden gekozen voor kunststof  of een stuclijst. Het plafond laten afwerken met een mooie sierlijst geeft een mooi strak geheel.

Lees verder

Stucwerk laten schilderen

Doorgaans kunnen stucwerklagen binnenshuis worden geschilderd met een goede kwaliteit latexverf die niet altijd te vinden is bij de reguliere bouwmarkt. Soms is het eerst noodzakelijk het stucwerk te repareren voordat met het schilderwerk kan worden begonnen. Laat u sowieso altijd goed informeren hierover.

Lees verder

Offerte voor stucwerk

Misschien heeft u zelf ook stucwerk wat vernieuwd moet worden of heeft u lekkage gehad en zit er nu schimmel op de wanden? Wij zien er graag op toe dat al het stucwerk in uw woning er weer mooi uitziet. Of het nu gaat om stucwerk op de buitengevel of binnen de woning.

  Aanhef *

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Straat / Huisnr.*

  Plaats*

  Opmerkingen *

  Scroll naar boven

  Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

  Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

  Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
  Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
  App met JG
  Heeft u een vraag?
  Goedendag,
  Mijn naam is John van JG Stukadoors.
  Hoe kunnen wij u van dienst zijn?