U bekijkt: Home » Marmerlook pleisterwerk

Marmeren pleisterwerk

Bij JG Stukadoors in Hillegom hebben we een passie voor het creëren van prachtige, duurzame oppervlakken. Een van onze specialiteiten is marmerlook pleisterwerken, een techniek die de luxe en elegantie van marmer nabootst zonder de hoge kosten en het onderhoud dat bij natuursteen komt kijken.

spatula stuhhi in de keuken

Wat is marmeren stucwerk?

Marmerlook pleisterwerk, ook wel bekend als Venetiaans pleisterwerk, is een decoratieve pleistertechniek die het uiterlijk van marmer imiteert. We gebruiken een speciaal mengsel van kalkpleister, marmerpoeder en kleurstoffen, dat we in meerdere lagen aanbrengen. Dit mengsel wordt vervolgens gepolijst tot een gladde, glanzende afwerking die de diepte en reflectie van echt marmer nabootst.

Wandafwerking Spiriti libro (4)

Voordelen van marmeren stucwerk

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor marmerlook pleisterwerk. Ten eerste biedt het de luxe en elegantie van echt marmer tegen een fractie van de kosten. Ten tweede is het duurzaam en bestand tegen vocht, waardoor het ideaal is voor gebruik in badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes.

Wandafwerking Spirito Lbero op de wand

Esthetische aantrekkingskracht van marmerlook pleisterwerk

Naast de praktische voordelen, biedt marmerlook pleisterwerk ook een esthetische aantrekkingskracht die moeilijk te evenaren is. Het heeft de diepte, reflectie en elegantie van echt marmer, waardoor het een luxe uitstraling geeft aan elke ruimte. Bovendien is het verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan jouw specifieke decor en stijl. Bezoek op afspraak onze showroom of vraag gratis een offerte aan.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?