U bekijkt: Home » Uitgelicht bedrijfsnieuws » Schildersvakkrant 17 “Creatieve wandtechnieken”

Schildersvakkrant 17 “Creatieve wandtechnieken”

In deze editie van de Schildersvakkrant gaat het over de impact van de creatieve wandtechnieken, met de handtekening van de maker, wat uw wanden steeds weer uniek maakt. In de wereld van stukadoorsbedrijven onderscheidt JG Stukadoorsbedrijf uit Hillegom zich door een klantgerichte werkwijze, waarbij het ontzorgen en adviseren van opdrachtgevers centraal staat.

schildersvakkrant 10 november 2023 over Creatieve wandafwerkingen

Jan Grönefeld, een product expert op het gebied van de lakken en verfproducten uit de productlijn van het duitse familiebedrijf Brillux, deelt zijn visie op de impact van een creatieve wandtechnieken op de vertrekken in uw woning. Ook verteld Jan over de voordelen van de digitale voorbeeldkamer, waarbij u online al een hele goede indruk krijgt van het eindresultaat. Daarnaast heeft JG een groot aantal wandpanelen in de showroom met creatieve wandtechnieken erop.

Stucco mat en stucwerk wanden woning.

De kunst van de creatieve wandafwerkingen

Het succes van JG Stukadoorsbedrijf hierin ligt in de benadering van wandafwerkingen met een creatieve expressie. Met een diepgaande kennis van materialen, technieken en trends, gaat JG Stukadoorsbedrijf verder dan alleen het traditionele stucwerk. Elke wand wordt een canvas, een uniek geheel met de handtekening van de maker.

spacspuiten, brillux, granulato, decoratieve afwerking (4)

Waardevol voor de portfolio van JG Stukadoorsbedrijf

Dit artikel in de Schildersvakkrant nr. 17 van 10 november 2023 is niet alleen een blijk van erkenning voor het werk van JG Stukadoors, maar ook een waardevolle toevoeging aan onze portfolio. Dit artikel van de Schildersvakkrant gaat over vakmanschap, creativiteit, samenwerking en toewijding bij het creëren van ruimtes die tot de verbeelding doen spreken. Bekijk hier onze portfoliopagina om een beter beeld te krijgen van onze uitgevoerde opdrachten.
Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?