U bekijkt: Home » Sierpleister

Sierpleister

Vakkundig aangebrachte sierpleister door JG Stukadoors

De sierpleisters van JG Stukadoors zijn de meest duurzame en sfeervolle afwerklagen die u kunt krijgen. Onze decoratieve afwerklagen en sierpleisters bepalen in grote mate de ruimtelijke kwaliteit van uw woning, winkel of kantoor.

Een goede kwaliteit sierpleister staat of valt met het gebruik van de juiste grondstoffen en een goede voorbehandeling van de ondergrond. Sommige verouderde ondergronden zijn zo poreus dat water te snel en onregelmatig wordt opgezogen.

Dat kan zelfs leiden tot snel loslatende sierpleisterlagen of pleisterwerk dat niet egaal van structuur en kleur is. Dit is dan ook gelijk wat de professionele stukadoor onderscheidt van de doe-het-zelver. De professional weet de poreusheid van de ondergrond vooraf goed te bepalen en deze gericht te behandelen met de juiste voorstrijkmiddelen.

Onze stukadoors kunnen, afhankelijk van uw wensen, een groot aantal verschillende soorten sierpleisters aanbrengen op wanden en plafonds binnenshuis en sierpleisters op gevels buitenshuis. Ook voor reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht.

Veelzijdig sierpleisterwerk - Van spachtelputz sierpleisters tot Italiaanse Intonantico

JG Stukadoors beschikt over een grote showroom waar u diverse voorbeelden van onze sierpleisters kunt bekijken, voelen en bestuderen. Er is niets beter dan een sierpleister eerst eens te bekijken voordat onze stukadoors ermee aan het werk gaan.

Zo weet u precies wat u kunt verwachten en of de kleur en structuur overeenkomt met wat u wilt hebben. In onze showroom ziet u de meest duurzame spachtelputz producten met diverse structuren en korreldikten alsmede luxe sierpleisters zoals marmerpleisters en Italiaans intonantico.

Of u nu woont in een modern appartement of een 18e-eeuws pand, voor elke sfeer en voor elk interieur is bij JG Stukadoors een geschikte sierpleister te vinden. U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor de uitvoering van lijstwerk voor geornamenteerde plafonds en tal van andere ambachtelijke sierpleisterwerkzaamheden. Al onze sierpleisters zijn uiteraard uit te voeren in veel verschillende tinten en kleuren.

Waarom kiezen voor de sierpleisters van JG Stukadoors?

JG Stukadoors biedt u een glasheldere sierpleister offerte waarin al onze werkzaamheden gedetailleerd worden beschreven. JG Stukadoors is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA). Deze organisatie komt de consument tegemoet met heldere garantievoorwaarden.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?