Spachtelputz spuiten

Spuitwerk in kleur afwerkingen

Verschil tussen spackwerk en Spachtelputz spuitwerk

In bijna alle sierpleisters zoals ook in Spachtelputz zitten kleine en minuscule kwartskorrels (steentjes van diverse grootte ) wat de uiteindelijke structuur vormt op de ondergrond. Spack is een gladde pasta waarbij de structuur wordt bepaald door het uit elkaar blazen van het materiaal in de spuitkop.

Spachtelputz spuiten is dus wat anders dan het spuiten van spackwerk. De techniek mag dan overeenkomen, de grondstof die wordt gebruikt is totaal anders. Met het spuiten van Spachtelputz zijn meer grove structuren aan te brengen op wanden en plafonds. Het verschil tussen deze twee vormen van spuitwerk moet u vooral zien en voelen. [read more]

Spachtelputz spuitwerk is uiteraard alleen echt efficiënt op een egale en vlakke ondergrond. Tevens moeten alle naden op vakkundige wijze worden gedicht. Het spuiten van Spachtelputz is mogelijk op allerlei ondergronden; gasbeton, kalkzandsteen en gipskartonplaten.  JG Stukadoors beschikt over de nodige ervaring en knowhow om voor u professioneel Spachtelputz spuitwerk te verzorgen.

Spachtelputz wanden en plafonds opfrissen?

Wilt u bestaande Spachtelputz wanden of plafonds snel en efficiënt weer helemaal fris in kleur krijgen? Spachtelputz spuitwerk kan zeker ook over bestaande wanden worden aangebracht. Door de bestaande wand eerst goed “dicht te spuiten” met een eerste meslaag kan een goede ondergrond worden gecreëerd voor de definitieve Spachtelputz spuitlaag. Ook sterk verontreinigde Spachtelputz  wanden en plafonds zijn zo weer snel van een nieuwe spuitwerklaag te voorzien. [/read]

Voor meer informatie kunt u bellen met John Onderwater.

M: 06 5438 0556
T:  02 52 52 33 32

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?