Spachtelputz verven

Het verven van Spachtelputz kan een arbeidsintensieve zaak zijn, helemaal als u over een wand met een zeer grove korrelstructuur een nieuwe kleur wilt laten aanbrengen en als de wand erg is vervuild . Soms zijn dan meerdere verfbehandelingen noodzakelijk om bijvoorbeeld muurverf echt dekkend te laten zijn. Vooral verouderde Spachtelputz wanden zijn in de loop der jaren zo droog geworden dat ze de verf snel naar ‘binnen trekken’. Een andere manier om Spachtelputz een nieuwe laag te geven is latex, maar dat kan de fijne korrelstructuur weer aantasten en dus ook weer niet echt het juiste resultaat opleveren. Het beste is nog om Spachtelputz te verven met een dun laagje spuitwerk in kleur. Hierdoor behoudt u de korrelstructuur.

[read more]

Spachtelputz verven met latexverf 

Wilt u het toch met latex proberen? De laatste jaren hebben wij Spachtelputz wanden geverfd met goed dekkende latexverf. JG Stukadoors werkt dan altijd met latexverf van de verfspecialist. In de praktijk is deze latexverf van betere kwaliteit dan die van de bouwmarkt. De eerste laag kan verdund worden aangebracht zodat er een goede grondering en dekking ontstaat.

[/read]

Offerte voor Spachtelputz

  Aanhef *

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Straat / Huisnr.*

  Plaats*

  Opmerkingen *

  Scroll naar boven

  Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

  Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

  Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
  Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
  App met JG
  Heeft u een vraag?
  Goedendag,
  Mijn naam is John van JG Stukadoors.
  Hoe kunnen wij u van dienst zijn?