U bekijkt: Home » Spatula Stuhhi Venetiaans stucwerk

Spatula Stuhhi Venetiaans stucwerk

spatula stuhhi in de keuken

Wat Spatula Stuhhi is

Spatula Stuhhi is een ecologische en natuurlijke minerale stucwerk die bestaat uit Italiaans marmerpoeder en kalk. Spatula Stuhhi  is volledig milieuvriendelijk omdat het oplosmiddelvrij is en uitsluitend natuurlijke producten bevat. Het resultaat is een prachtige, glanzende afwerking die uw wanden een luxueuze uitstraling geeft.

De Voordelen van Spatula Stuhhi

 1. Milieuvriendelijk:
  Spatula Stuhhi is een duurzame keuze doordat het volledig bestaat uit natuurlijke materialen en geen schadelijke oplosmiddelen bevat.
 2. Unieke Marmerstructuur:
  Door het stucwerk in drie lagen aan te brengen en vervolgens te polijsten, ontstaat een unieke marmerstructuur met een glanzende, spiegelende afwerking.
 3. Goede vochtbestendigheid:
  Deze afwerking is goed bestand tegen vocht, waardoor het ideaal is voor gebruik in badkamers, mits het niet de doucehoek is, daar kan beter tegelwerk worden aangebracht, is onze ervaring.
 4. Schimmel- en Bacteriewerend:
  Dankzij de alkalische bestendigheid stoot Spatula Stuhhi schimmels en bacteriën af, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.

Het aanbrengen van Spatula Stuhhi

Het aanbrengen van Spatula Stuhhi is een ambachtelijk proces dat bestaat uit drie lagen. Elke laag wordt zorgvuldig met een speciaal rvs gereedschap aangebracht en met de hand gepolijst. Dit proces zorgt voor de kenmerkende glans en weerspiegeling die Spatula Stuhhi zo bijzonder maakt. Voor een nog intensere glans en optimale bescherming kan de afwerking worden gepolijst met bijenwas.

Waarom stukadoorsbedrijf JG?

Stukadoorsbedrijf JG uit Hillegom is gespecialiseerd in het aanbrengen van Spatula Stuhhi op wanden. Met veel ervaring en oog voor detail zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Privacy verklaring

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?