U bekijkt: Home » Spirito libero – Italiaans stucwerk

Italiaans stucwerk op basis van marmerpoeder en natuurlijke mineralen

Prachtig italiaans stucwerk op basis van Italiaans marmerpoeder en natuurlijke mineralen. Spirito Libero is een stucproduct en wordt in meerdere lagen met een spaan aangebracht waardoor er geraffineerde kleurschakeringen ontstaan. Door het aanbrengen van een afwerklaag (Cera del Vecchio) wordt het materiaal waterafstotend en afwasbaar gemaakt waardoor het ook in sanitaire ruimtes en keukens te gebruiken is.

Wandafwerking Spirito Lbero op de wand

Steeds weer unieke wanden met Spirito Libero

Spirito Libero is italiaans stucwerk op basis van marmerpoeder en natuurlijke mineralen en door de slag van de stukadoor steeds weer uniek. Spirito Libero biedt een maximaal ademend vermogen en is bestand tegen alkalische invloeden en het is tevens ook een uitstekend product tegen schimmel en bacteriën. Spirito Libero is ook uitstekende bestand tegen vocht door de eerder genoemde afwerwerklaag.

Wandafwerking Spiriti libro (4)

Glans of mat

Deze afwerking is zowel mat als glanzend verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Spirito Libero is een hoogwaardig product dat uitsluitend wordt aangebracht door getrainde stukadoors. Neem voor meer informatie contact op met JG Stukadoors of maak een afspraak en kom langs in onze showroom.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?