Spuitwerk Alphen aan den Rijn

Het pleisteren van wanden zorgt voor een glad oppervlak dat gereed is voor verdere afwerking. Een deel van deze afwerkingen kan worden aangebracht door middel van spuitwerk. De meest voorkomende wand- en plafondafwerking zijn latex airless spuitwerk en spackspuiten. Bij latex airless spuitwerk wordt latexverf met een machine snel en egaal verneveld. Bij spackspuiten wordt met behulp van een machine materiaal op wanden en plafonds aangebracht met een structuureffect. Beide methoden (en meer), kan JG Stukadoors voor u verzorgen.

Waarom kiezen voor JG Stukadoors?

Zoekt u een stukadoor voor spuitwerk in Alphen aan den Rijn? U zult aan het geleverde werk zien dat uw project bij ons in goede handen was. Stucwerk en in het bijzonder zichtbare pleister heeft niet alleen een praktische functie, het bepaalt ook in belangrijke mate de sfeer van de inrichting. De meeste mensen kiezen voor wit als afwerking, maar spuitwerk kan in zo goed als elke kleur worden aangebracht. Waar u ook voor kiest, het is vooral belangrijk dat u kiest voor ervaren vakmensen. Spuitwerk is een klus voor experts. Naast vakmanschap vereist het ook het juiste materieel. Inmiddels hebben wij ruim 30 jaar ervaring als stukadoorbedrijf.

Elke dag gaan onze medewerkers met plezier aan de slag om weer een mooi stuk werk af te leveren. Daar zijn we trots op. Omdat ‘trots’ en ‘plezier’ geen harde garanties zijn, hebben wij ons aangesloten bij Afbouwkeur. Dit geeft onze opdrachtgevers de garantie op goed vakwerk, eerlijke prijsafspraken, een goede prijs-kwaliteitverhouding, garantie op geleverd werk en de prettige wetenschap dat onze mensen hun werkomgeving respecteren en zorgen voor netheid en veiligheid tijdens het werk.

Offerte aanvragen spuitwerk Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een vakman voor het latex spuiten van wanden en/of plafonds? Wilt u meer weten over spackspuiten en heeft u andere vragen over spuitwerk of een van onze andere diensten? Voor een offerte spuitwerk in Alphen aan den Rijn kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0252 – 523 332. Uiteraard kunt u ook onze showroom in Hillegom bezoeken of een mailtje sturen via ons contactformulier.

Spuitwerk Alphen aan den Rijn Spuitwerk Alphen aan den Rijn Spuitwerk Alphen aan den Rijn

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?