Spuitwerk Haarlem door JG Stukadoors

Een perfect gladde wand, een plafondafwerking of wandafwerking met lichte of grove structuur? U zegt het maar. JG Stukadoors verzorgt spuitwerk in Haarlem aan wanden en plafonds van enkele m2 tot grote (renovatie) projecten. Met ruim drie decennia ervaring weten we waar we over praten en hoe we voor onze klanten een perfecte wand- en/of plafondafwerking verzorgen.

Spuitwerk is een veelvuldig toegepaste vorm van wand- en plafondafwerking, geschikt voor niet of zeer beperkt werkende ondergronden zoals beton en steen. Binnen spuitwerk kunt u kiezen voor een gladde afwerking of een afwerking met structuur.

Latex spuitwerk

Een streep-loos resultaat op wanden en plafonds wordt bereikt met latex spuitwerk. Bij een zeer klein oppervlak wordt latexverf vaak aangebracht met een roller. Het nadeel is dat je daarbij altijd iets van de structuur van de roller terugziet. Een perfect glad resultaat wordt bereikt met latex airless spuitwerk waarbij het latex door middel van druk gelijkmatig wordt verneveld. Latex spuitwerk kan worden uitgevoerd in elk gewenste kleur.

Spackspuiten

Spackspuiten is een manier van afwerken waarbij een korrelstructuur achterblijft. Spackspuiten, ook wel spacken genoemd wordt onder hoge druk op muren en/of plafonds gespoten. Dit gaat in twee fasen: de eerste laag wordt vlak afgepleisterd. Na een droogtijd volgt een tweede laag die de gewenste structuur geeft. Hoewel er meestal wordt gekozen voor wit, is het ook hierbij mogelijk om een kleur toe te voegen.

Brander Crystal

JG Spuitbedrijf werkt met Brander Crystal, een multifunctionele, zeer harde spuitpleister van superieure kwaliteit met een hoge dekkracht en witheid. Deze pleister is geschikt voor het repareren, egaliseren en afwerken van wanden en plafonds. Brander Crystal is DUBOkeur gecertificeerd en behoort tot de meest milieuvriendelijke producten binnen pleistertoepassingen.

Prijsinformatie spuitwerk wanden en plafonds Haarlem

Keer op keer een mooi stuk werk leveren is voor ons onbetaalbaar omdat we enorm veel plezier hebben in ons vak. Uiteraard wilt u van te voren wel weten waar u aan toe bent. Bij elke opdracht komen we vooraf langs voor een vrijblijvende opname. We bespreken het project, beantwoorden uw vragen en u ontvangt direct een vaste prijs die marktconform is en die wordt bevestigd in een schriftelijke offerte. Belt u voor het maken van een afspraak of voor meer informatie met ons
telefoonnummer 0252 – 523 332. Onze showroom bezoeken kan ook. Deze is gevestigd in Hillegom.

 Spuitwerk Haarlem Spuitwerk Haarlem Spuitwerk Haarlem

Scroll naar boven