Spuitwerk door JG Stukadoors Leiden

Bij JG Stukadoors in Leiden kunt u kiezen tussen een strakke muur of een plafond met een fijne of wat meer robuuste textuur. Wij helpen u graag, of het nu gaat om een kleine ruimte of een groter (renovatie)project voor muren en plafonds. Met ruim dertig jaar ervaring hebben wij uitgebreide kennis en weten we precies hoe we uw muren en plafonds van een prachtige afwerking kunnen voorzien.

Het aanbrengen van spuitwerk is een veelgebruikte techniek voor het afwerken van muren en plafonds, en is bijzonder geschikt voor materialen die weinig voorbereiding vergen, zoals beton en steen. Bij spuitwerk heeft u de keuze tussen een strakke, gladde afwerking of een afwerking met een bepaalde structuur

Latex spuitwerk

Het bereiken van een glad en streeploos resultaat op muren en plafonds is goed haalbaar met latex spuitwerk. Bij het schilderen van kleinere oppervlakken wordt latexverf vaak met een roller aangebracht. Echter, een nadeel hiervan is dat de structuur van de roller soms licht zichtbaar blijft op de muur.

Voor een echt glad en strak resultaat is latex airless spuitwerk een uitstekende keuze. Bij deze techniek wordt de latexverf onder hoge druk door een spuitmond geperst, waardoor een fijne nevel ontstaat die gelijkmatig op de oppervlakte neerslaat. Dit zorgt voor een zeer egale dekking zonder zichtbare kwast- of rollerstrepen.

Spackspuiten

Spackspuiten is een populaire techniek om muren en plafonds een nette afwerking te geven. Hierbij wordt een speciale spackpasta gebruikt om een fijne korrelstructuur op de ondergrond te creëren. In de volksmond wordt deze techniek ook wel ‘spacken’ genoemd en het wordt met behulp van een spuitmachine onder hoge druk op de muren en/of plafonds aangebracht.

Deze techniek bestaat uit twee stappen:

  1. In de eerste stap wordt een basislaag aangebracht die zorgt voor een egale ondergrond. Deze laag wordt glad gestreken om eventuele oneffenheden in de muur of het plafond te corrigeren.
  2. Na een periode van drogen, wordt een tweede laag aangebracht. Deze laag zorgt voor de uiteindelijke korrelstructuur die spackspuiten kenmerkt.

Hoewel wit een veelgekozen kleur is voor spackspuiten, zijn er ook andere kleuren mogelijk waarmee u een persoonlijk tintje aan de ruimte kunt geven. Zo kunt u met spackspuiten een fraaie en unieke afwerking realiseren die ook nog eens duurzaam is.

Plafondreparatie-nieuw-vennep4

Brander Crystal

JG Spuitbedrijf werkt met Brander Crystal, een zeer robuuste en veelzijdige spuitpleister van topkwaliteit. Deze pleister staat bekend om zijn uitstekende dekvermogen en intense witte kleur, waardoor het een uitstekende keuze is voor het herstellen, egaliseren en fraai afwerken van muren en plafonds. Een groot voordeel van Brander Crystal is dat het voorzien is van een DUBOkeur certificaat. Dit keurmerk wijst erop dat het een duurzame keuze is in de wereld van pleisterwerk. Met dit product kiest u dus niet alleen voor een mooi en strak resultaat, maar draagt u ook bij aan een duurzamere bouwwereld.

 

Prijsinformatie spuitwerk wanden en plafonds Leiden

Wij beleven elke keer weer veel plezier aan het leveren van prachtig en kwalitatief hoogwaardig werk, dankzij onze grote passie voor het vak. Uiteraard wilt u van tevoren goed geïnformeerd zijn over wat u kunt verwachten. Daarom maken we bij elke klus een afspraak voor een vrijblijvende opname ter plaatse. Tijdens dit bezoek bespreken we het project, beantwoorden we al uw vragen en voorzien we u direct van een heldere, marktconforme prijsopgave, die we vervolgens bevestigen in een schriftelijke offerte. Om een afspraak in te plannen of voor meer informatie, kunt u ons bereiken op het nummer 0252 – 523 332.

U bent ook van harte welkom in onze showroom voor een persoonlijke kennismaking en om inspiratie op te doen.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?