U bekijkt: Home » Spuitwerk overzicht » Spuitwerk woning

Spuitwerk woning

Kleurmogelijkheden voor uw woning met spuitwerk

Veel klanten zijn zich er niet van bewust dat spuitwerk in een breed scala aan kleuren beschikbaar is. Vanaf een oppervlakte van ongeveer 25 m² kunnen wij uw muren en plafonds in elke gewenste kleur spuiten. Dit biedt u de mogelijkheid om uw interieur volledig naar uw smaak en stijl aan te passen. Voor kleinere oppervlakten spuiten wij in naturel, wat geen kleurnummer heeft, en daarna wordt het gesaust om een uniforme afwerking te krijgen.

Farrow and Ball grijze muurverf woonkamer

Voordelen van Spuitwerk

Spuitwerk biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele schildermethoden:

Snellere Applicatie:
Spuitwerk is aanzienlijk sneller dan het aanbrengen van verf met een roller of kwast, wat resulteert in minder overlast en een kortere doorlooptijd.

Strakkere Afwerking:
Door de gelijkmatige verdeling van de verf krijgt u een strakke en egale afwerking zonder strepen of kwaststreken.

Duurzaamheid:
Spuitwerk zorgt voor een duurzame en slijtvaste laag die beter bestand is tegen slijtage en verkleuring.

huiskamer gestuukt en wanden grijs gespoten

Spuitwerkdiensten door JG

Bij JG staat kwaliteit voorop. Wij gebruiken hoogwaardige verf en moderne spuittechnieken om ervoor te zorgen dat uw woning er prachtig uitziet. Onze medewerkers werken nauwkeurig en efficiënt, zodat u kunt genieten van het nieuwe spuitwerk in uw woning.

Spuitwerk aangebracht op zolder.

Bezoek Onze Showroom in Hillegom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u onze afwerkingen graag met eigen ogen zien? Wij nodigen u van harte uit om op afspraak vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom in Hillegom. Hier kunt u spuitwerk en verschillende andere afwerkingen bewonderen voor wanden en plafond om inspiratie opdoen voor uw eigen project. Onze medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossingen voor uw woning.

Offerte voor spuitwerk aanvragen

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?