Stucwerk aanbrengen op wanden of plafonds

Professioneel stucwerk van de ervaren allround stukadoor

JG Stukadoors is dé vakspecialist voor professioneel stucwerk, pleisterwerk en andere gipsgebonden of cementgebonden afwerklagen voor binnen en buiten. Stucwerk bestaat er in vele varianten en oppervlaktestructuren, van fijn stucwerk tot grofkorrelig en in zeer verschillende kleuren en tinten. De professionele stukadoor onderscheidt zich van de doe-het-zelver door efficiënte uitvoering en door het opleveren van zeer gladde en egale wanden die goed hechten aan de ondergrond. Bestaande wanden worden altijd eerst goed voorbehandeld, afgedicht en uitgevlakt voordat wij  beginnen.
[read more]
 

Soorten stucwerk die u door JG stukadoors kunt laten aanbrengen

De benaming “stucwerk” wordt wel eens door elkaar gehaald met “pleisterwerk”. In strikte zin is stucwerk een decoratieve afwerklaag en pleisterwerk alleen een uitvlaklaag die tegen een wand of plafond wordt gesmeerd, soms ook ter voorbereiding op het daadwerkelijke stucen.  Eigenlijk is stucwerk de algemene benaming voor het daadwerkelijk aanbrengen van sierpleisters, de laag die uiteindelijk zichtbaar is. Bij JG Stukadoors kiest u uit een groot aantal mogelijkheden en varianten, denk aan bijvoorbeeld fijne barokstuc, glad stucwerk, spachtelputz, Italiaans Intonantico, diverse varianten marmerstuc alsmede diverse soorten leemstuccen en andere vormen van stucwerk. Tevens kunt u bij ons terecht voor het schilderen van stucwerk en voor het verwijderen van stucwerk. Ook het opzetten van buiten stucwerk tegen gevels behoort tot onze standaard dienstverlening.

Laten stucen of laten spuiten?

Stucwerk wordt altijd handmatig aangebracht, terwijl spuitwerk op het oppervlak wordt gespoten waardoor snel een dekkende laag kan worden verkregen. Hoewel spuitwerk efficiënte voordelen op kan leveren bij nieuwbouw en kostenbesparend kan werken, is handmatig aangebracht stucwerk nog steeds de beste oplossing om ruimten van een specifieke structuur te voorzien. Het uiterlijk van stucwerk oogt een stuk ambachtelijker dan het machinaal aangebrachte spuitwerk. Met handmatig aangebracht stucwerk kunnen wij als professionals een stuk creatiever te werk gaan wat uiteindelijk altijd resulteert in fraaie esthetische wand- en plafondstructuren.

Stucwerk garantie

JG stukadoors is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA) en beschikt over het Stuckeurcertificaat en de bijbehorende garantievoorwaarden voor consumenten en ondernemers. Dit betekent dat u kunt rekenen op marktconforme prijzen, gedegen service en een zorgvuldige en gedetailleerde uitvoering.[/read]

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?