Stucwerk repareren

Het vakkundig repareren van stucwerk

Repareren van stucwerk behoren tot de standaard werkzaamheden van JG Stukadoors. Reparatie kan zelfs al noodzakelijk zijn bij pas opgeleverde nieuwbouwwoningen waar te snel met stuc aan de slag is gegaan. Tegenwoordig worden de plafonds van de meeste nieuwbouwwoningen met spuitwerk opgeleverd, een dunnere laag die beter bestand is tegen beperkte zettingen van wanden en plafonds (zettingen hebben weinig gevolgen voor de afwerklaag).

Scheuren en beschadigingen – Reparatie van bestaand stucwerk

Elke professionele stukadoor kan u vertellen dat stucwerk na verloop van tijd verkleurd of vervuild. Wij repareren niet alleen buitenstucwerk dat verkleurd onder invloed van zonlicht (UV-straling) maar ook binnenwerk dat door kookdampen, stof, nicotine, roet, condens of schimmel is aangetast. Daarnaast kunnen er scheuren in stucwerk ontstaan door zettingen of omdat wanden en plafonds dusdanig star aan elkaar verbonden zijn dat een scheur op de wand gelijk gevolgen heeft voor het plafond.

Stucwerk repareren en garantie

JG Stukadoors biedt klanten 5 garantie op het door ons aangebrachte stucwerk binnen en 3 jaar garantie op het door ons aangebrachte buitenwerk. Reparatie van het door ons aangebrachte stucwerk vindt plaats na zorgvuldige inspectie door onze technische vakmensen.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Headline_Widget”][/siteorigin_widget]

  Aanhef *

  Naam *

  Email *

  Telefoon *

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat

  Plaats

  Type klant *

  Pand ouder dan 2 jaar? *

  Type opdracht *

  Toepassen op *

  m² *

  Bestand: JPG of PDF ( max 10 MB )

  Opmerkingen *

  Openingstijden Showroom

  Het is weer mogelijk om de showroom op afspraak te bezoeken.

  [siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Features_Widget”][/siteorigin_widget]
  Scroll naar boven