Stukadoor Haarlem

Zoekt u voor de afwerking van wanden en plafonds ‘een mannetje’? Een stukadoor Haarlem die, als dat hem zo uitkomt uw wandjes op een avond even snel meepakt? (En u vervolgens met veel te duur betaalde rommel laat zitten.) Wie zo’n stukadoor Haarlem zoekt moet nog even verder kijken. Voor wie op zoek is naar een échte vakman, een goed geschoolde stukadoor Haarlem die stukadoorswerk verzorgt op basis van vakmanschap, betrokkenheid, trots en ervaring, een vak-fanaat die uw wanden en plafonds behandelt zoals hij dat thuis ook zou doen, dan stellen wij ons graag verder aan u voor.

Plafondreparatie-nieuw-vennep5

Meer dan dertig jaar ervaring in stucwerk

Bij JG Stukadoors zijn we trots op onze ruim dertig jaar ervaring. Na al deze jaren als stukadoor in Haarlem en omgeving weten we waar we voor staan. Elke dag gaan we met plezier aan de slag. Veranderingen en noviteiten binnen de branche houden we met het oog op vakbekwaamheid nauwgezet bij. Voor alle soorten en vormen van stuc- en spuitwerkzaamheden aan wanden en plafonds kunt u dan ook bij ons terecht. Vooruitbetaling? Daar doen we niet aan. Wel aan garantie. Wij zijn aangesloten bij Afbouwkeur en u ontvangt op onze werkzaamheden 5 jaar garantie. Je kunt niet dertig jaar blijven bestaan zonder het afleveren van een mooi stuk werk. Dat is dan ook precies wat onze stukadoors doen. Elke dag weer.

Stuk voor stuk veeleisende stukadoors

Wanden stucen in Hillegom

Stucwerk is een investering voor jaren. Dus moet het helemaal goed zijn. Zo simpel is het. Bij JG Stukadoors gaat elke dag een team van 12 medewerkers aan de slag om het beste leveren op het beide van stukadoorswerken. Niet alleen het opgeleverde werk moet goed zijn, maar ook de klanttevredenheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de manier waarop onze mensen bij u over de vloer komen. Daarnaast vinden we een prettig contact van aanvraag tot oplevering belangrijk, net als een goede garantie. Op al deze terreinen zetten wij ons optimaal in.

Farrow and Ball grijze muurverf woonkamer

Prijsinformatie stukadoor Haarlem van JG Stukadoors

Elke opdracht wordt met evenveel plezier en aandacht uitgevoerd. Ons maakt het niet uit of u één enkele wand wilt laten stukadoren of alle wanden van 50 woningen in een afbouw- of renovatieproject. Wanneer u een stukadoor in Haarlem zoekt komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende opname. U ontvangt van ons direct een vaste prijs die per e-mail wordt bevestigd. Wilt u toch liever vooraf informatie of heeft u andere vragen over onze diensten of geleverd werk? Dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is: 0252 – 523 332. Onze showroom bezoeken kan ook. Deze is gevestigd in Hillegom. Stukadoor Haarlem Stukadoor Haarlem Stukadoor Haarlem
Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?