Stukadoor Leiden

Bent u in Leiden op zoek naar een stukadoor voor professioneel stucwerk aan uw muren en plafonds? Maak dan kennis met ons! Wij zijn toegewijde stukadoors die elk project met trots, toewijding en vakmanschap aanpakken. Onze ervaren vakmensen behandelen uw muren en plafonds met grote zorg en zorgen voor hoogwaardig stucwerk. Voor echt vakmanschap en een eindresultaat waar u tevreden mee bent, is JG de juiste keuze!

Plafondreparatie-nieuw-vennep5

Ruim dertig jaar vakmanschap in stucwerk

Bij JG Stukadoors in Leiden, zijn we trots op onze ruim dertig jaar ervaring in het stukadoorsvak. Na al die jaren in en rond Leiden te hebben gewerkt, zijn we doorgewinterde vakmensen geworden. Met enthousiasme en toewijding gaan we dagelijks aan de slag. We volgen de laatste ontwikkelingen en innovaties in onze branche op de voet om onze vakbekwaamheid te behouden. Of het nu gaat om stuc- of spuitwerk voor wanden en plafonds, u kunt bij ons terecht. Wij vragen geen vooruitbetaling, maar bieden wel garantie.

Als aangesloten lid van Afbouwkeur geven we u 5 jaar garantie op ons werk. Het behalen van dertig jaar ervaring in ons vak is alleen mogelijk door constant topkwaliteit te leveren, en dat is precies wat onze stukadoors elke dag doen.

Toegewijde stukadoors, met oog voor details

Wanden stucen in Hillegom

Bij JG Stukadoors in Leiden geloven we in duurzaam stucwerk dat lang meegaat. Onze overtuiging is helder: alles moet tot in de puntjes kloppen. Ons team bestaat uit 12 enthousiaste professionals die dag in, dag uit streven naar topkwaliteit in al hun stucwerk. Maar ons streven gaat verder dan alleen het eindresultaat. We hechten evenveel waarde aan tevreden klanten, een goede balans tussen prijs en kwaliteit, en de professionaliteit van ons personeel. Een soepele communicatie van begin tot eind en betrouwbare garantievoorwaarden zijn voor ons net zo cruciaal. Op al deze fronten doen we ons uiterste best om aan uw verwachtingen te voldoen.

Farrow and Ball grijze muurverf woonkamer

Prijsinformatie stukadoor van JG Stukadoors Leiden

Bij JG Stukadoors in Leiden behandelen we elke opdracht met evenveel enthousiasme en zorg, of het nu gaat om het stucen van één muur of de muren van 50 woningen in een bouw- of renovatieproject. Als u op zoek bent naar een stukadoor in Leiden, staan we klaar voor een vrijblijvend gesprek en een kosteninschatting bij u thuis. De prijs die we u bieden, bevestigen we schriftelijk via e-mail.

Mocht u vooraf meer informatie willen of vragen hebben over onze diensten en eerdere projecten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer: 0252 – 523 332. U bent ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?