U bekijkt: Home » Portfolio » Plafond airlessen woning Hillegom

Plafond airlessen woning Hillegom

Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf die uw woning weer van een frisse uitstraling kan voorzien in de omgeving van Hillegom? Deze opdrachtgever uit de Meerlaan in Hillegom heeft JG al benaderd voor het opfrissen van de woning. JG Stukadoorsbedrijf uit Hillegom heeft de plafonds in deze woning ook voorzien van nieuw spuitwerk middels de airless verfspuit en vervolgens zijn de wanden voorzien van sauswerk in kleur, wat meteen sfeer geeft aan de kamers van het huis.

Waarom uw plafonds laten spuiten met de airless verfspuit?

Door uw plafonds te laten spuiten maakt u gebruik van een techniek waarmee u naadloze en strakke plafonds kunt realiseren. Met behulp van onze apparatuur worden de materialen gelijkmatig en zonder naden aangebracht, wat resulteert in een prachtige, moderne uitstraling.

plafonds-airlessen-1
plafonds-airlessen-bollenstreek2
plafonds-airlessen-hillegom
plafonds-airlessen-hillegom-2
plafonds-airlessen-hillegom-3
plafonds-airlessen-hillegom-4
plafonds-airlessen-hillegom-5
PlayPause
Vorige pijl
Volgende pijl
plafonds-airlessen-1
plafonds-airlessen-bollenstreek2
plafonds-airlessen-hillegom
plafonds-airlessen-hillegom-2
plafonds-airlessen-hillegom-3
plafonds-airlessen-hillegom-4
plafonds-airlessen-hillegom-5
previous arrow
next arrow

Verbeter de uitstraling van uw kamers

Een prachtig gespoten plafond kan de uitstraling van uw huis aanzienlijk verbeteren. Of u nu een klassieke uitstraling wilt behouden of modern minimalisme nastreeft, plafonds met een nieuwe laag spuitwerk geven altijd esthetische meerwaarde aan uw woning.

Bezoek onze showroom in Hillegom

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in Hillegom. Hier kunt u inspiratie opdoen en ons afwerkingen van dichtbij bekijken. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het creëren van uw droomhuis. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of vraag gratis en snel een offerte aan.

T: 0252 – 523 332
M: 06 – 5438 0556
E: [email protected]

Volg ons op:
Facebook Intagram Linkedin Twitter

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?