Schouw openhaard stucen

Schouw openhaard stucen

Schouw stucen foto 1
Schouw stucen foto 2
Schouw stucen klaar
PlayPause
previous arrow
next arrow
Schouw stucen foto 1
Schouw stucen foto 2
Schouw stucen klaar
previous arrow
next arrow

De schouw van uw openhaard stucen? Geen punt!

Een openhaard is een centraal element in veel woonkamers en de schouw speelt daarbij een belangrijke rol. Het stucen van de schouw kan een verouderde of beschadigde openhaard weer een frisse en moderne uitstraling geven. Als stukadoorsbedrijf uit Hillegom hebben wij ruime ervaring met het stucen van schouwen en weten we precies hoe we dit op een professionele en duurzame manier kunnen doen.

Voordelen van een gestucte schouw

Het stucen van de schouw biedt verschillende voordelen. Een goed gestucte schouw zorgt voor een strakke en naadloze afwerking die perfect aansluit bij de rest van het interieur. Daarnaast kan stucwerk vochtwerend zijn, wat belangrijk is om vochtproblemen te voorkomen. Dit is vooral van belang bij oudere woningen waar de schouw mogelijk al wat slijtage vertoont.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Bij het stucen van een schouw zijn er diverse afwerkingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een gladde afwerking die eenvoudig overgeschilderd kan worden, of voor een textuur die een unieke uitstraling geeft aan de ruimte. Het is ook mogelijk om hittebestendige stuc te gebruiken, wat essentieel is voor de binnenkant van de openhaard. Deze speciale stuc kan hoge temperaturen weerstaan en zorgt ervoor dat de schouw veilig en duurzaam is.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?