Beton Ciré in de badkamer

Beton Ciré in de Badkamer: Stijlvol en Praktisch

Beton Ciré is een populaire keuze voor de badkamer vanwege zijn strakke en moderne uitstraling. Deze betonlook afwerking geeft uw badkamer een unieke en eigentijdse sfeer. Maar wat maakt Beton Ciré zo geschikt voor de badkamer, en waar moet u op letten bij het gebruik ervan?

Wastafel aan de wand met beton Ciré wandafwerking.

Belangrijke Overweging: Douchehoek

Hoewel Beton Ciré zeer goed bestand is tegen vocht, raden wij bij JG af om deze afwerking in de douchehoek aan te brengen. In de douchehoek is de hoeveelheid water die dagelijks op de wanden en vloer terechtkomt aanzienlijk groter. Ondanks de waterdichte coating, is tegelwerk in de douchehoek een betere keuze. Tegels bieden een nog betere bescherming tegen de constante blootstelling aan water.

Beton-cire-badkamer-amsterdam-5-scaled-1

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een decoratieve afwerking op basis van cement en hars. Het wordt met de hand aangebracht en kan in verschillende kleuren en texturen worden uitgevoerd. Hierdoor krijgt u een naadloze en waterdichte afwerking die perfect past in een moderne badkamer.

Esthetiek:
De betonlook van Beton Ciré geeft uw badkamer een minimalistische en industriële uitstraling. Het is een veelzijdige afwerking die goed combineert met verschillende stijlen en materialen.

Waterdicht:
Dankzij de speciale coating die als eindlaag wordt aangebracht, is Beton Ciré zeer goed bestand tegen vocht. Dit maakt het een uitstekende keuze voor natte ruimtes zoals de badkamer.

Naadloos:
Een van de grootste voordelen van Beton Ciré is dat het naadloos kan worden aangebracht. Dit betekent minder voegen en dus minder kans op schimmelvorming.

Cemcolori-namen-5

Nogmaals ons eerlijk advies voor uw douchehoek

Beton Ciré is een uitstekende keuze voor een stijlvolle en moderne badkamer. Het biedt een naadloze, waterdichte afwerking voor uw badkamerwanden. Echter, voor de douchehoek raden wij aan om voor tegelwerk te kiezen vanwege de grote hoeveelheid water die hier dagelijks op terechtkomt. Op de lange termijn zal u op deze specifieke plek  toch gaan zien dat het product zijn uitstraling verliest en dat er langzaam schade gaat ontstaan. Op de overige plaatsen in uw badkamer is het dus geen enkel probleem en volstaat de waterdichtheid van deze betonlook afwerking dus wel.

Betonstuc Aalsmeer

Meer weten over deze betonlook afwerking?

Met de juiste toepassing en onderhoud kunt u jarenlang genieten van de prachtige betonlook in uw badkamer. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van Beton Ciré in uw badkamer? Neem dan contact op met JG voor professioneel advies en een vrijblijvende offerte.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?