U bekijkt: Home » Portfolio » Gestucte koof keuken

Gestucte koof keuken

Onlangs heeft JG Stukadoors uit Hillegom een mooie opdracht afgerond voor een opdrachtgever. Het project betrof het maken en afwerken van een koof in de keuken, specifiek ontworpen voor de afzuigkap. De opdrachtgever heeft JG een houten koof laten maken die de afzuigkap omsloot en vervolgen is er stucwerk op de koof aangebracht. Deze aanpak biedt een elegante oplossing om de afzuigkap mooi weg te werken en het zorgt ervoor dat alles beter aansluit bij de rest van de keuken. Deze mensen hebben nu een afzuigkap die perfect is weggewerkt met een koof, wat de algehele esthetiek van de keuken verhoogt.

koof-stucen-keuken-1
koof-stucen-keuken
koof-stucen-keuken-4
koof-stucen-keuken-2
koof-stucen-keuken-3
PlayPause
previous arrow
next arrow
koof-stucen-keuken-1
koof-stucen-keuken
koof-stucen-keuken-4
koof-stucen-keuken-2
koof-stucen-keuken-3
previous arrow
next arrow

Kan JG u ook helpen?

Heeft u ook het probleem dat uw afzuigkap niet mooi aansluit bij de rest van de keuken? Laat ons dan met u meedenken. Mogelijk kunnen wij u ook op deze manier helpen.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?