Portfolio Stukadoor oud

Bijgaande een impressie van de diverse afgeronden projecten van JG Stukadoors. Op deze pagina vind u een kleine greep van de werkzaamheden die JG Stukadoors uitvoert voor onze diverse opdrachtgevers. Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn wij graag van dienst. Met onze 12 medewerkers hebben wij in de afgelopen 39 jaar diverse mooie projecten mogen afronden. Op deze pagina proberen wij de diversiteit aan projecten zo goed als mogelijk in beeld te brengen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u gebruik maken van onze diensten? Of wilt een een bezoek brengen aan onze showroom? Wij zijn telefonisch bereikbaar, per WhatsApp, of via het aanvraagformulier op onze website.

T: 0252 – 523 332
M: 06 – 5438 0556
E: [email protected]

Portfolio grid laden

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?