Latex en spack spuitwerk Noordwijk

JG Stukadoors heeft ruim 30 jaar ervaring in stukadoorswerken en spuitwerk. Vanuit onze thuisbasis in Hillegom gaan we elke werkdag met plezier aan de slag binnen de nieuwbouw, bij spuitwerken na renovatiewerkzaamheden en binnen de utiliteitsbouw. We zijn aangesloten bij Afbouwkeur, de stichting die waakt over kwaliteit binnen de bouw en onze bedrijfssector. Dit betekent dat u mag rekenen op vakwerk, dat u met een bedrijf in zee gaat waar ook achter de schermen volgens de eisen wordt gewerkt, op veiligheid voor mens en werkomgeving, een goede prijs-kwaliteitverhouding en dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met milieuaspecten.

Wanneer kies ik voor latex spuiten?

Latex spuiten is het aanbrengen van muurverf met behulp van een spuitmachine. Deze methode wordt airless spuiten genoemd. Het resultaat is een gladde, streep-loze afwerking die in alle kleuren mogelijk is. Latex verf wordt aangebracht op afgewerkte wanden en/of plafonds en is geschikt voor elke ruimte.

Wanneer kies ik voor spackspuiten?

Bij spackspuiten wordt met behulp van druk een decoratieve laag aan op wanden en plafonds aangebracht waarbij een structuur zichtbaar is. Als structuur kan voor diverse afmetingen in fijnheid gekozen worden. Spackspuiten kan alleen worden aangebracht op niet werkenden wanden en plafonds. Hout is hierdoor niet mogelijk. Wij werken met Brander Crystal, een multifunctionele, zeer harde spuitpleister van superieure kwaliteit met een hoge dekkracht en witheid. Deze pleister is geschikt voor het repareren, egaliseren en afwerken van wanden en plafonds. Brander Crystal is DUBOkeur gecertificeerd en behoort tot de meest milieuvriendelijke producten binnen pleistertoepassingen.

Uw offerte spuitwerk Noordwijk?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wilt u weten welke wandafwerking geschikt is voor uw project? Wil u weten hoe het zit bij spuitwerk voor enkele m2 of juist voor grote projecten? Wilt u een offerte voor spuitwerk in Noordwijk aanvragen of wilt u graag een afspraak maken om werk op locatie op te nemen?

Een telefoontje is voldoende om op prettige wijze al uw vragen beantwoord te krijgen.

Spuitwerk Noordwijk Spuitwerk Noordwijk Spuitwerk Noordwijk

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?