Betonstuc badkamer Noordwijk

Cemcolori_douche1
Cemcolori_badkamer
Cemcolori_badkamer_1
Cemcolori_badkamer-2
betonlook-sanitair
Cemcolori_doucheruimte
PlayPause
previous arrow
next arrow
Cemcolori_douche1
Cemcolori_badkamer
Cemcolori_badkamer_1
Cemcolori_badkamer-2
betonlook-sanitair
Cemcolori_doucheruimte
previous arrow
next arrow

Betonlook in de natte ruimtes is tegenwoordig helemaal hot. Deze woning in Noorwijk heeft weer een prachtige badkamer die af is gewerkt met de betonstuc van Cemcolori. Deze betonstuc is natuurlijk, naadloos en onderhoudsvriendelijk. We lakken het product af waardoor het waterdicht is, al adviseren wij zelf altijd om deze betonstuc niet te laten aanbrengen op de plek waar u daadwerkelijk staat te douchen omdat dit op de lange termijn toch tot problemen kan leiden.

Een veelzijdige betonlook

Deze betonlook is veelzijdig en kan in prima in een toilet, keuken of badkamer worden aangebracht. Het is echt een alternatief voor tegelwerk en gaat jaren mee zonder enig onderhoud.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?