U bekijkt: Home » Spachtelputz overzicht » Spachtelputz schoonmaken:  Beter professioneel 

Spachtelputz schoonmaken:  Beter professioneel 

Spachtelputz is een populaire wandafwerking vanwege de mooie structuur en sterke eigenschappen. Echter, na verloop van tijd kan het oppervlak vervuilen en is reiniging noodzakelijk om de uitstraling te behouden. Het schoonmaken van spachtelputz vereist de juiste aanpak en producten om beschadiging te voorkomen. Als stukadoorsbedrijf beschikken wij over de expertise om uw spachtelputz wanden professioneel te reinigen. We maken gebruik van milde, maar effectieve reinigingsmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor dit materiaal. Daarnaast passen we de juiste technieken toe om de structuur en kleur van de spachtelputz te behouden.

Makkelijk uw spachtelputz laten schoonmaken

In plaats van zelf aan de slag te gaan, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Op die manier bent u verzekerd van een veilige en grondige reiniging die de levensduur van uw spachtelputz verlengt. Bovendien besparen we u de moeite en zorgen we voor een optimaal eindresultaat. Wilt u meer informatie over het reinigen van spachtelputz of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0252 523 332
06 5438 0556

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?