U bekijkt: Home » Beton ciré Haarlem

Beton ciré Haarlem

Beton ciré is een afwerking met het uiterlijk van gewaxt en gepolijst beton. Beton Ciré wordt naadloos aangebracht, is watervast. Dit maakt Beton Ciré breed toepasbaar. Met Beton Ciré krijgen wanden, vloeren, keukens, badkamers een trendy, minimalistische industriële uitstraling. Bent u op zoek naar een stukadoor voor het aanbrengen van Beton Ciré in Haarlem? Dan bent u bij J.G. Stukadoors aan het goede adres. Wij zijn dé specialist voor luxe wand- en vloerafwerking in de regio Haarlem.

Betonstuc Haarlem

Ruime ervaring, altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Bij JG Stukadoors zijn we trots op onze ruim dertig jaar ervaring. Na al deze jaren als stukadoor in Haarlem en omgeving weten we waar we voor staan. Elke dag gaan we met plezier aan de slag. Veranderingen en noviteiten binnen de branche houden we met het oog op vakbekwaamheid nauwgezet bij. Net zoals Beton ciré, dit is de trend op dit moment voor uw huis in Haarlem! Maar u kunt ook terecht bij ons voor alle soorten en vormen van stuc- en spuitwerkzaamheden aan wanden en plafonds. Wij zijn aangesloten bij Afbouwkeur en u ontvangt op onze werkzaamheden 5 jaar garantie. Je kunt niet dertig jaar blijven bestaan zonder het afleveren van een mooi stuk werk. Dat is dan ook precies wat onze stukadoors doen. Elke dag weer.

Wat zijn de voordelen van Beton ciré

Beton ciré is waterdicht en naadloos. Het materiaal wordt dun aangebracht en is toepasbaar op verschillende soorten ondergronden. Dit maakt Beton ciré geschikt voor diverse toepassingen en ruimten. Eenmaal droog heeft het de look and feel van echt beton. De dunne aanbrenglagen vragen om een perfecte ondergrond. Beton ciré laat zich hierdoor niet zo eenvoudig verwerken door de doe-het-zelver. Een mooi, strak en naadloos resultaat wordt bereikt door de professional.

Goed personeel voor een mooi resultaat

Beton ciré is een investering voor jaren mits deze zorg wordt onderhouden. Dus moet het helemaal goed zijn. Zo simpel is het. Bij J.G. Stukadoors gaat elke dag een team van 10 medewerkers aan de slag om het beste Beton ciré werk te leveren aan onze klanten in Haarlem. Niet alleen het opgeleverde werk moet goed zijn, maar ook de klanttevredenheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de manier waarop onze mensen bij u over de vloer komen. Daarnaast vinden we een prettig contact van aanvraag tot oplevering belangrijk, net als een goede garantie. Op al deze terreinen zetten wij ons optimaal in. Daarbij laten wij na onze werkzaamheden alles netjes voor u achter.

Offerte voor Beton ciré in Haarlem door J.G. Stukadoors?

Elke opdracht wordt met evenveel plezier en aandacht uitgevoerd. Ons maakt het niet uit of u één enkele wand wilt laten Beton ciré-en of alle wanden van uw woning in Haarlem. Wanneer u een stukadoor in Haarlem zoekt komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende opname van Beton ciré voor de ultieme betonlook aan uw wanden. U ontvangt van ons direct een vaste prijs die per e-mail wordt bevestigd.

Wilt u toch liever vooraf informatie of heeft u andere vragen over onze diensten of geleverd werk? Dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is: 0252 – 523 332. Onze showroom bezoeken kan ook. Deze is gevestigd in Hillegom.


Beton ciré Haarlem

Betonstuc LeidenBetonstuc HaarlemBetonstuc HillegomBetonstuc NoordwijkBetonstuc AmstelveenBeton ciré LeidenBeton ciré HaarlemBeton ciré HillegomBeton ciré NoordwijkBeton ciré Amstelveen Beton ciré Haarlem Beton ciré Haarlem Beton ciré Haarlem
Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?