Betonstuc Amstelveen

Betonstuc is een afwerking met het uiterlijk van gewaxt en gepolijst beton. Betonstuc wordt naadloos aangebracht, is watervast . Dit maakt betonstuc breed toepasbaar. Met betonstuc krijgen wanden, vloeren, keukens, badkamers een trendy, minimalistische industriële uitstraling. Bent u op zoek naar een stukadoor voor het aanbrengen van Betonstuc in Amstelveen? Dan bent u bij J.G. Stukadoors aan het goede adres. Wij zijn dé specialist voor luxe wand- en vloerafwerking in de regio Amstelveen.

Meer dan 30 jaar ervaring in het stukadoren

Bij J.G. Stukadoors zijn we trots op onze ruim dertig jaar ervaring. Na al deze jaren als stukadoor in Amstelveen en omgeving weten we waar we voor staan. Elke dag gaan we met plezier aan de slag. Veranderingen en noviteiten binnen de branche houden we met het oog op vakbekwaamheid nauwgezet bij.

Net zoals Betonstuc, dit is de trend op dit moment voor uw huis in Amstelveen! Maar u kunt ook terecht bij ons voor alle soorten en vormen van stuc- en spuitwerkzaamheden aan wanden en plafonds. Wij zijn aangesloten bij Afbouwkeur en u ontvangt op onze werkzaamheden 5 jaar garantie. Je kunt niet dertig jaar blijven bestaan zonder het afleveren van een mooi stuk werk. Dat is dan ook precies wat onze stukadoors doen. Elke dag weer.

Wat is betonstuc?

Betonstuc ookwel Béton Ciré genoemd. Is Frans voor ‘gewaxt beton’. Betonstuc is een innovatief en speciaal soort fijne pleister op cementbasis met een beton uitstraling. Betonstuc wordt ook wel als betonsmeedwerk of betonlook aangeduid. Wat de naam al doet vermoeden is het een Franse vinding. Het materiaal wordt dun en naadloos aangebracht en is na de droogtijd schokvast en waterdicht.

Betonstuc heeft de looks van beton, maar is lichter en 100% waterdicht. Dit komt omdat er kunsthars in het materiaal is verwerkt. Betonstuc is verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Omdat Betonstuc waterdicht is, is het zeer geschikt als wand- en vloerafwerking voor badkamers en keukens. Ook bij aanrechtbladen van betonstuc zijn als prijsgunstig alternatief voor massief beton erg populair.

Goed team aan stukadoors staan voor u klaar!

Betonstuc is een investering voor jaren, mits deze met zorg wordt onderhouden. Dus moet het helemaal goed zijn. Zo simpel is het. Bij J.G. Stukadoors gaat elke dag een team van 10 medewerkers aan de slag om het beste betonstuc werk te leveren aan onze klanten in Amstelveen. Niet alleen het opgeleverde werk moet goed zijn, maar ook de klanttevredenheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de manier waarop onze mensen bij u over de vloer komen. Daarnaast vinden we een prettig contact van aanvraag tot oplevering belangrijk, net als een goede garantie. Op al deze terreinen zetten wij ons optimaal in. Daarbij laten wij na onze werkzaamheden alles netjes voor u achter.

Prijsopgave van betonstuc in Amstelveen door J.G. Stukadoors?

Elke opdracht wordt met evenveel plezier en aandacht uitgevoerd. Ons maakt het niet uit of u één enkele wand wilt laten betonstuc-en of alle wanden van uw woning in Amstelveen. Wanneer u een stukadoor in Amstelveen zoekt komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende opname van betonstuc. U ontvangt van ons direct een vaste prijs die per e-mail wordt bevestigd. Wilt u toch liever vooraf informatie of heeft u andere vragen over onze diensten of geleverd werk?

Dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is: 0252 – 523 332. Onze showroom bezoeken kan ook. Deze is gevestigd in Hillegom.


Betonstuc Amstelveen

Betonstuc LeidenBetonstuc HaarlemBetonstuc HillegomBetonstuc NoordwijkBetonstuc AmstelveenBeton ciré LeidenBeton ciré HaarlemBeton ciré HillegomBeton ciré NoordwijkBeton ciré Amstelveen Betonstuc Amstelveen Betonstuc Amstelveen Betonstuc Amstelveen
Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?