Betonstuc Hillegom

Betonstuc Hillegom

Betonstuc is een mooie afwerking met het uiterlijk van gewaxt en gepolijst beton. Betonstuc wordt naadloos aangebracht, is watervast. Dit maakt betonstuc breed toepasbaar. Met betonstuc krijgen wanden, vloeren, keukens, badkamers een trendy, minimalistische industriële uitstraling. Bent u op zoek naar een stukadoor voor het aanbrengen van Betonstuc in Hillegom? Dan bent u bij JG Stukadoors aan het goede adres. Wij zijn dé specialist voor luxe wand- en vloerafwerking in de regio Hillegom.

De voordelen van Betonstuc voor uw woning in Hillegom

Betonstuc is waterdicht en naadloos. Het materiaal wordt dun aangebracht en is toepasbaar op verschillende soorten ondergronden. Dit maakt betonstuc geschikt voor diverse toepassingen en ruimten. Eenmaal droog heeft het de look and feel van echt beton. De dunne aanbrenglagen vragen om een perfecte ondergrond. Betonstuc laat zich hierdoor niet zo eenvoudig verwerken door de doe-het-zelver. Een mooi, strak en naadloos resultaat wordt bereikt door de professional.

Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends

Bij J.G. Stukadoors zijn we trots op onze ruim dertig jaar ervaring. Na al deze jaren als stukadoor in Hillegom en omgeving weten we waar we voor staan. Elke dag gaan we met plezier aan de slag. Veranderingen en noviteiten binnen de branche houden we met het oog op vakbekwaamheid nauwgezet bij. Net zoals Betonstuc, dit is de trend op dit moment voor uw huis in Hillegom! Maar u kunt ook terecht bij ons voor alle soorten en vormen van stuc- en spuitwerkzaamheden aan wanden en plafonds. Wij zijn aangesloten bij Afbouwkeur en u ontvangt op onze werkzaamheden 5 jaar garantie. Je kunt niet dertig jaar blijven bestaan zonder het afleveren van een mooi stuk werk. Dat is dan ook precies wat onze stukadoors doen. Elke dag weer.

Goed team aan stukadoors staan voor u klaar!

Betonstuc is een investering voor jaren, mits deze met zorg wordt onderhouden. Dus moet het helemaal goed zijn. Zo simpel is het. Bij J.G. Stukadoors gaat elke dag een team van 10 medewerkers aan de slag om het beste betonstuc werk te leveren aan onze klanten in Hillegom.

Niet alleen het opgeleverde werk moet goed zijn, maar ook de klanttevredenheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de manier waarop onze mensen bij u over de vloer komen. Daarnaast vinden we een prettig contact van aanvraag tot oplevering belangrijk, net als een goede garantie. Op al deze terreinen zetten wij ons optimaal in. Daarbij laten wij na onze werkzaamheden alles netjes voor u achter.

Wilt u een offerte voor betonstuc in Hillegom door JG Stukadoors?

Elke opdracht wordt met evenveel plezier en aandacht uitgevoerd. Ons maakt het niet uit of u één enkele wand wilt laten betonstuc-en of alle wanden van uw woning in Hillegom.

Wanneer u een stukadoor in Hillegom zoekt komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende opname van betonstuc. U ontvangt van ons direct een vaste prijs die per e-mail wordt bevestigd. Wilt u toch liever vooraf informatie of heeft u andere vragen over onze diensten of geleverd werk?

 Dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is: 0252 – 523 332. Onze showroom bezoeken kan ook. Deze is gevestigd in Hillegom.

Scroll naar boven