Beton ciré Hoofddorp

Beton ciré is een afwerking met het uiterlijk van gewaxt en gepolijst beton. Beton ciré wordt naadloos aangebracht, is watervast . Dit maakt Beton ciré breed toepasbaar. Met Beton ciré krijgen wanden, vloeren, keukens, badkamers een trendy, minimalistische industriële uitstraling. Bent u op zoek naar een stukadoor voor het aanbrengen van Beton ciré in Hoofddorp? Dan bent u bij J.G. Stukadoors aan het goede adres. Wij zijn dé specialist voor luxe wand- en vloerafwerking in de regio Hoofddorp.

Meer dan 30 jaar ervaring in het stukadoren

Bij J.G. Stukadoors zijn we trots op onze ruim dertig jaar ervaring. Na al deze jaren als stukadoor in Hoofddorp en omgeving weten we waar we voor staan. Elke dag gaan we met plezier aan de slag. Veranderingen en noviteiten binnen de branche houden we met het oog op vakbekwaamheid nauwgezet bij. Net zoals Beton ciré, dit is de trend op dit moment voor uw huis in Hoofddorp! Maar u kunt ook terecht bij ons voor alle soorten en vormen van stuc- en spuitwerkzaamheden aan wanden en plafonds. Wij zijn aangesloten bij Afbouwkeur en u ontvangt op onze werkzaamheden 5 jaar garantie. Je kunt niet dertig jaar blijven bestaan zonder het afleveren van een mooi stuk werk. Dat is dan ook precies wat onze stukadoors doen. Elke dag weer.

Wat is Beton ciré?

Beton ciré ookwel Béton Ciré genoemd. Is Frans voor ‘gewaxt beton’. Beton ciré is een innovatief en speciaal soort fijne pleister op cementbasis met een beton uitstraling. Beton ciré wordt ook wel als betonsmeedwerk of betonlook aangeduid. Wat de naam al doet vermoeden is het een Franse vinding. Het materiaal wordt dun en naadloos aangebracht en is na de droogtijd waterdicht.

Beton ciré heeft de looks van beton, maar is lichter en waterdicht. Dit komt omdat er kunsthars in het materiaal is verwerkt. Beton ciré is verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Omdat Beton ciré waterdicht is, is het zeer geschikt als wand- en vloerafwerking voor badkamers en keukens. Ook bij aanrechtbladen van Beton ciré zijn als prijsgunstig alternatief voor massief beton erg populair.

Goed team van stukadoors staan voor u klaar!

Beton ciré is een investering voor jaren, mits deze op de juiste manier wordt onderhouden. Dus moet het helemaal goed zijn. Zo simpel is het. Bij J.G. Stukadoors gaat elke dag een team van 10 medewerkers aan de slag om het beste Beton ciré werk te leveren aan onze klanten in Hoofddorp. Niet alleen het opgeleverde werk moet goed zijn, maar ook de klanttevredenheid, de prijs-kwaliteitverhouding en de manier waarop onze mensen bij u over de vloer komen. 

Daarnaast vinden we een prettig contact van aanvraag tot oplevering belangrijk, net als een goede garantie. Op al deze terreinen zetten wij ons optimaal in. Daarbij laten wij na onze werkzaamheden alles netjes voor u achter.

Prijsopgave van Beton ciré in Hoofddorp door JG Stukadoors?

Elke opdracht wordt met evenveel plezier en aandacht uitgevoerd. Ons maakt het niet uit of u één enkele wand wilt laten Beton ciré-en of alle wanden van uw woning in Hoofddorp. Wanneer u een stukadoor in Amstelveen zoekt komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende opname van Beton ciré. U ontvangt van ons direct een vaste prijs die per e-mail wordt bevestigd.

Wilt u toch liever vooraf informatie of heeft u andere vragen over onze diensten of geleverd werk? Dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is: 0252 – 523 332. Onze showroom bezoeken kan ook. Deze is gevestigd in Hillegom.


Beton ciré Hoofddorp

Beton ciré HoofddorpBetonstuc Hoofddorp‌Spuitwerk HoofddorpStukadoor HoofddorpBeton ciré AalsmeerBetonstuc Aalsmeer‌Spuitwerk AalsmeerStukadoor AalsmeerBetonstuc Uithoorn‌Spuitwerk Uithoorn

Beton ciré Hoofddorp Beton ciré Hoofddorp Beton ciré Hoofddorp


Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?