U bekijkt: Home » Stukadoor Hoofddorp

Stukadoor Hoofddorp

JG Stukadoors is een erkend, bij Afbouwkeur aangesloten stukadoorsbedrijf met ruim drie decennia ervaring. Zoekt u een stukadoor in Hoofddorp, afkomstig van een stukadoorsbedrijf waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het werk, de kwaliteit van het materiaal en prettig contact gedurende de werkzaamheden? Dan stellen wij ons graag verder aan u voor.

Stukadoor in Hoofddorp, JG stukadoors

Dat we al ruim 35 jaar werkzaam zijn als stukadoor in Hoofddorp maakt ons trots. Het bewijst dat klanten ons en het door ons geleverde werk waarderen. We vinden het belangrijk om bij te blijven in ons vak zodat we onze klanten elke gewenste wand- en plafondafwerking kunnen bieden die ze wensen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor klein timmerwerk, glasvlies en scanbehang, lijsten en ornamenten, grindvloeren en gevelwerkzaamheden. Kortom, zoekt u een veelzijdige stukadoor in Hoofddorp voor uw totaalproject of ‘eenvoudig weg’ een goede stukadoor voor een klein wandje? Wij zijn u graag van dienst van een enkele m2 tot een groot veelvoud daarvan.

We zouden het eigenlijk niet moet benoemen omdat kwaliteit, service en garantie binnen JG Stukadoors heel normale zaken zijn, maar toch benadrukken we graag dat u bij elk project, groot of klein, mag rekenen op onze volle aandacht en vakkennis. Niet omdat het moet, maar omdat we niet anders willen werken dan op basis van kwaliteit, werkplezier en vertrouwen.

Offerte stukadoor Hoofddorp

Zoekt u een stukadoor in Hoofddorp dan begrijpen we dat een van uw eerste vragen is wat de kosten zullen zijn voor uw project. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. Ruim 35 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden?

Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater 0654380556.

Stukadoor Hoofddorp Stukadoor Hoofddorp Stukadoor Hoofddorp

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?