U bekijkt: Home » Betonstuc Uithoorn

Betonstuc Uithoorn

Betonstuc is een zeer aansprekende afwerking met het uiterlijk van gewaxt en gepolijst beton. Betonstuc wordt naadloos aangebracht, is watervast. Dit maakt betonstuc breed toepasbaar. Met betonstuc krijgen wanden, vloeren, keukens, badkamers een trendy, minimalistische industriële uitstraling. Bent u op zoek naar een stukadoor voor het aanbrengen van Betonstuc in Uithoorn? Dan bent u bij JG Stukadoors aan het goede adres. Wij zijn dé specialist voor luxe wand- en vloerafwerking in de regio Uithoorn.

Wat is betonstuc?

Betonstuc ookwel Béton Ciré genoemd. Is Frans voor ‘gewaxt beton’. Betonstuc is een innovatief en speciaal soort fijne pleister op cementbasis met een beton uitstraling. Betonstuc wordt ook wel als betonsmeedwerk of betonlook aangeduid. Wat de naam al doet vermoeden is het een Franse vinding. Het materiaal wordt dun en naadloos aangebracht en is na de droogtijd schokvast en waterdicht.

Betonstuc heeft de looks van beton, maar is lichter en 100% waterdicht. Dit komt omdat er kunsthars in het materiaal is verwerkt. Betonstuc is verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Omdat Betonstuc waterdicht is, is het zeer geschikt als wand- en vloerafwerking voor badkamers en keukens. Ook bij aanrechtbladen van betonstuc zijn als prijsgunstig alternatief voor massief beton erg populair.

 De voordelen van Betonstuc in Uithoorn

Betonstuc is waterdicht en naadloos. Het materiaal wordt dun aangebracht en is toepasbaar op verschillende soorten ondergronden. Dit maakt betonstuc geschikt voor diverse toepassingen en ruimten. Eenmaal droog heeft het de look and feel van echt beton. De dunne aanbrenglagen vragen om een perfecte ondergrond. Betonstuc laat zich hierdoor niet zo eenvoudig verwerken door de doe-het-zelver. Een mooi, strak en naadloos resultaat wordt bereikt door de professional.

Meer dan 30 jaar ervaring in het stukadoren

Bij J.G. Stukadoors zijn we trots op onze ruim dertig jaar ervaring. Na al deze jaren als stukadoor in Uithoorn en omgeving weten we waar we voor staan. Elke dag gaan we met plezier aan de slag. Veranderingen en noviteiten binnen de branche houden we met het oog op vakbekwaamheid nauwgezet bij. Net zoals Betonstuc, dit is de trend op dit moment voor uw huis in Uithoorn!

Maar u kunt ook terecht bij ons voor alle soorten en vormen van stuc- en spuitwerkzaamheden aan wanden en plafonds. Wij zijn aangesloten bij Afbouwkeur en u ontvangt op onze werkzaamheden 5 jaar garantie. Je kunt niet dertig jaar blijven bestaan zonder het afleveren van een mooi stuk werk. Dat is dan ook precies wat onze stukadoors doen. Elke dag weer.

Prijsopgave van betonstuc in Uithoorn door JG Stukadoors?

Elke opdracht wordt met evenveel plezier en aandacht uitgevoerd. Ons maakt het niet uit of u één enkele wand wilt laten betonstuc-en of alle wanden van uw woning in Uithoorn. Wanneer u een stukadoor in Uithoorn zoekt komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende opname van betonstuc. U ontvangt van ons direct een vaste prijs die per e-mail wordt bevestigd. Wilt u toch liever vooraf informatie of heeft u andere vragen over onze diensten of geleverd werk?

Dan bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is: 0252 – 523 332. Onze showroom bezoeken kan ook. Deze is gevestigd in Hillegom.

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?