U bekijkt: Home » ‌Spuitwerk Uithoorn

‌Spuitwerk Uithoorn

Spuitwerk, ook wel verfspuiten, latex spuiten of spackspuiten genoemd, is onze dagelijkse bezigheid. Al ruim dertig jaar staan we bekend om ons goede vakwerk. We doen er veel aan om dit zo te houden. Zo zijn we aangesloten bij ‘waakhond’ Afbouwkeur, we zoeken de beste vakmensen uit en zorgen ervoor dat ze regelmatig worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen ons vak. Dat zorgt er samen voor dat we werken met een enthousiast team en, dat is het meest belangrijk, dat onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een perfecte afwerking van wanden en plafonds.

Spuitwerk Uithoorn latex spuiten

Met latex spuitwerk behaal je een streep-loos resultaat met latex muurwerf. Dit wordt ook wel latex airless spuitwerk genoemd. Een machine zorgt ervoor dat het latex regelmatig wordt verneveld. Door een kleur toe te voegen krijg je met latex spuitwerk strak afgewerkte muren in elke gewenste kleur. Doordat de latex niet wordt aangebracht met een roller maar door middel van spuitwerk en verneveling wordt de ruimte vooraf zorgvuldig afgeplakt.

Spuitwerk Uithoorn spackspuiten

Met spackspuiten wordt een structuur aangebracht. Spackspuiten is geschikt voor wanden en plafonds. De methode, die ook wel spacken wordt genoemd gebeurd net als latex airless spuiten onder druk. Een eerste laag is een pleisterlaag, de tweede laag zorgt voor het structuureffect. Wij werken met Brander Crystal, een multifunctionele, zeer harde spuitpleister van superieure kwaliteit met een hoge dekkracht en witheid. Deze pleister is geschikt voor het repareren, egaliseren en afwerken van wanden en plafonds. Brander Crystal is DUBOkeur gecertificeerd en behoort tot de meest milieuvriendelijke producten binnen pleistertoepassingen.

Waarom kiezen voor ons bij spuitwerk in Uithoorn?

Wanneer iets te mooi is om waar te zijn, is dat vaak ook zo. Iedereen kent de griezelverhalen over ‘mannetjes’ die veel beloven, maar geen kwaliteit leveren. Ook wij leveren spuitwerk in Uithoorn voor een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding, maar doen daarbij ook wat we beloven: goed werk leveren, helder communiceren en ons houden aan de afspraken. U krijgt prettige vakmensen over de vloer die veiligheid en respect voor de werkomgeving als vuistregel hebben.

Offerte voor spuitwerk in Uithoorn?

JG Stukadoors is vanuit Hillegom al ruim 30 jaar werkzaam en heeft als werkgebied ook Uithoorn. We zijn aangesloten bij Afbouwkeur, keurmerk voor vakwerk. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Een offerte voor spuitwerk in Uithoorn aanvragen of heeft u andere vragen? Een belletje is voldoen voor meer informatie.

Spuitwerk Uithoorn Spuitwerk Uithoorn Spuitwerk Uithoorn

Scroll naar boven

Vrijblijvende offerte van deze stukadoor

Het is altijd belangrijk dat u een helder beeld heeft van de kosten van een stukadoor. Vraag daarom snel een offerte bij JG Stukadoors aan. 39 jaar aan ervaring staat voor u klaar! Weet u nog niet helemaal welke afwerking het gaat worden? Kom dan gerust naar onze showroom in Hillegom voor een passend advies! Voor direct contact kunt u altijd bellen met John Onderwater.

Krantenartikel met foto van wandafwerking met John van JG en Jan van Brillux
Afbouwkeur rapport 2023 JG Stukadoors
App met JG
Heeft u een vraag?
Goedendag,
Mijn naam is John van JG Stukadoors.
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?